Cykelkatten

Afterbike, afterglow

1. Giro har börjat försöka göra oroväckande snygga landsvägsskor.

2. Jag börjar finna vissa av Bianchis modeller oroväckande snygga. Däremot kan deras espresso dra. För starkt! Eller bara jag som är mesig?

3. Ordet monocoque har ingenting med vare sig snopp eller le coq sportif att göra.

4. Cannondalegrönt slår snart ut bianchiturkost (eller schäläste som fansen säger) eller kermitgrönt som färgbegrepp.

5. Jag har mycket större pronation än vad jag kunnat ana (efter testet av fotgubben).

6. Det är alldeles för få ensamma (alltså utan partner som drar dem dit) kvinnor som besöker mässan. Skärpning goddamit.

7. Min lillebror har öga för svindyra mountainbikes. Även det, oroväckande.

8. Jag måste jobba på att sluta rodna och stamma varje gång en läsare kommer fram och säger hej. Jag tycker ju att det är superkul. Speciellt med tanke på att de flesta av mina läsare är beyond coolare och snabbare än jag.

9. Snacket är så mycket roligare än prylarna egentligen (håller alltså med gode Öijer). Jag kan ändå aldrig bestämma mig i en “affär” med tusentals varor istället för en med bara få men utvalda sådana.

10. Colnagos nya cross vill ha mig badly.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

  1. Pingback: Om cykelmässan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.