CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Cykel

Älgdråp.

Nu är jag på väg hem från en fullspäckad familje- och cykelhelg i Stockholm.

Jag kommer att avlägga en helgrapport senast imorgon! Nu är jag mest avslagen – tåget står nämligen stilla mitt ute ingenstans för det har kört på en älg och fått vattenläckage…

Tur att jag fått bra pris på denna bok på cykelmässan idag. Som för övrigt var kul och festlig, tack alla ni som kom fram och sa hej, jag är överväldigad och otroligt glad för att ni läsare finns och delar mitt intresse för livets mening.Nu måste jag spara på mobilbatteriet, ingen vet hur länge vi kommer att stå här ute!Söndagsmys åt mig är ni snälla folks!
/tröttkatten

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.