Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Med i tidningen.

Måste skryta lite! Johan och Tonys crossatsning har uppmärksammats i Västerås Tidning. En halvsida till och med (tryck på bilden för att kunna läsa ordentligt). Tycker det är proffsigt med faktaruta och det märks att reportern verkligen ansträngt sig för att ta reda på fakta om grenen. Gillar också det faktum att Tony hypas så brutalt. För det är han banne mig värd. I helgen cyklar vi i Karlstad – Tony och Johan kör i superklassen medan jag testar min mtb i den öppna blandklassen.

Extrakul att Micke Iremos bilder (den längst till vänster och den längs till höger, den i mitten är tagen av mig) är med i tidningen. Kan inte påpeka nog hur duktig han är – se bara på denna bilden från sommarens Tour de Chat. Hoppas Micke fortsätter vara Västerås cykelvärlds “hovfotograf” och får den uppmärksamhet och cred han förtjänar <3 Med förhoppningar övertygelse om lerskoj och fina placeringar för våra färger i helgen

Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.