Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Slaskpiration!

normal vinterpeppbild
Satan saknar kallcykling! Sån där härlig liksom, när vägarna är mörka av all tinad imma och det är sol och så och förbannat friskt och man har en mörkchokladbit i jerseyfickan att längta till så man pushar lite extra! 
BÄST!
Längtar till fredagen då jag kanske blir med en vintercykel.
fitspirational vinterpeppbild

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.