Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Mot Sörping och CXcupen!

God morgon!
Nu sitter vi fyra skallar och två crossar i bilen på väg till Sörping. Tony och Johan ska tävla – jag och Melker, 8 ska skräna med våra cowbell-appar – och förhoppningsvis låta bli att frysa av oss fossingarna. Kul hursomhelst! Foton kommer.
Vi ses där!
Puss
från mobilen

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.