Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Not so zen.

Jag har hittat min lilla oas inne i den annars himla stressiga gymvärlden som jag nu utsätts för i rehabsyfte. Oasen är stretchningrummet i träningsanläggningen och ligger i anslutning till uppvärmningsmaskinerna. Stretchingrummet är väldigt fridfullt, kan säkert beskrivas som zen om jag nu visste vad zen egentligen var. Didgeridooljud. Mattor. Tysta män och kvinnor utspridda på det mjuka golvet, förlängandes sina muskler. 
Och så jag.
Nästintilskrikandes på den allmänna skumrullen, den sadistiska uppfinningen för oss olycksaliga skadegods.
Men då slipper jag köpa skumrulle för typ fyrahundra riksdalen. Och de tysta männen och kvinnorna får nya perspektiv på stretching och sina muskeltillkortakommanden betraktandes mina tafatta plågor. 
It’s a win-win, visst..?

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.