Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Fan också.

Skulle egentligen stå just nu och glättigt hoppa till samtida melodier under ledning av en klämkäck jympaledare. Ägna mig åt rehabnöje, ni vet.

Istället sitter jag här och pustar ut mellan jobbansatser. Trycker i mig en daddel eller två. Och planerar veckoslutets och helgens hårdträning. No rest for the wicked, som Coffinshakers sjunger i sin okända hit jag brukar peppa mig själv med när jag är smådeppig sådär.

Så b egentligen. Kunna träna allt utom det enda jag egentligen vill träna.

Har dock mys att se fram emot ikväll! Äntligen ska jag få träffa Anna, min bättre cykelhälft, min fina vän och bara vara. Men kanske smyga in lite festplanering också. Åh det är så superspännande alltså. Höstfesten nalkas. Och jag ba gör listor och myser. För jag ba älskar fixa fest och speciellt CYKELFEZT! (kommer förstås ett inlägg om den snart, under tiden kan ni få er en uppfattning genom att läsa lite här och  här och här)

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.