Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

When anti-uniboob’s your only consolation.

Om gårdagens trip till Erikslund shopping dårå.

Usch. Ska inte säga aldrig mer eftersom jag liksom inte alltid har ett val, men nästan aldrig mer. Kall, jävlig, vilse och inte hade de rätt size på rätt sko och allting var sådär mainstreamrosa, shoot me. Trampade på som en idiot på vägen hem för att bli kvitt den begynnande panikattacken som alltid infinner sig när jag befinner mig i stora shoppingcentra närt belägna till enorma klaustrofobiska radhuskvarter, geez!

Gjorde dock ett fynd. En ny sportbehå – svart med orange (!) band under bysten, samt med lol-text “anti uniboob” på. Bara det liksom.

Fan. Hade jag inte varit skadad så hade jag glatt cyklat omkring på glada stigar precis som Johan och Tony och andra cross/MTB-folks gör utan att behöva bekymra mig om rätt inomhussko för tråkfitness…

…och nu ser jag att en tysk nätbutik har både 20 % off samt rätt size på den dumma adidasdojan jag finner snygg på min fot. Vad var det jag sa?

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

  1. hehe, känner ingen mig SÅ! Tack gode gud för internetshopping, att det blir lite fel med storlekar ibland kan jag gott leva med för att slippa gå till butik.
    Mvh Frida – som får dödsångest av att bara handla mat på ica maxi…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.