CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Cykel

Firefighters, drickbar sprint och grön erotik.

Hej.
Idag gillar jag lite extra följande fem saker.
Ett. Att Sverige nu får ett helt nytt landsvägs-UCI-proffslag för både tjejer och killar! Det man vet i dagsläget är att laget blir en salig amerikansk-svensk röra, men inga namn är klara. Oavsett hur det utvecklar sig så är nyheten ytterligare ett bevis på att cykelsporten i Sverige växer, hurra! 
(däremot så får de bannemig jobba på jerseydesignen, så här kan man ju inte cykla och se ut!)

Två. Flasketiketten till lemonaden ”Sprint”, lanserad före 80-talets OS i Ukraina.

Tre. Den här gröna erotiken jag inte kan förlika mig med att jag inte äger.

Fyra. Bradley Wiggins som Modern British Hero för Fred Perry.

Ligga i följebilen no more!

Fem. Det faktum att jag äntligen har träffat en riktigt vettig och sportslig sjukgymnast som tycks förstå mitt problem till fullo och vet hur man lugnar ner mina träningsnarkomannerver. Rätt som det är så är jag tillbaks i sadeln igen, i höst kanske till och med på en ny cykel…

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

    1. Tyvärr icke! Pentti verkar kört för dem utan rätt kontakter… Varje gg jag ringer dit så är det fullt, både i kön och på väntlistan :/ Men nu har jag börjat gå till Erik hos Apalby http://www.apalby.se/sjukgymnastik/idrottsmedicin, han är själv idrottare och verkar veta vad han talar om dvs. att jag inte bara är nån stillasittande soffpotät med krämpor utan en som har träningsskada.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.