Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Kort: Anders Karlsson, ljusredigering: moi

God morgon!

jag har inga goda nyheter (än) rörande mitt knäproblem så vi börjar dagen med att titta på något riktigt trevligt istället. Nämligen motalafödde västeråsarn Tony Carlsson under helgens Anundslopp!

Seniorklassens Anundslopp blev en något förvirrande historia då bansträckningen för seniorerna ändrats en timme före körningen. Enbart långvarven kördes (till skillnad från ursprungsplanen att köra långvarv och några kortvarv, ändringen var pga. tidstajtheten) vilket ju tyvärr sabbade de goda spurtförutsättningarna då allt slutade med en klungklump in i målet. Icke desto mindre! Tony var teknisk, oförskämt crisp fastän han kört (och placerat sig väl i) Ramnäs-GP dagen innan och jag dog lite där när han svischade förbi på sin vita Canyon.

Så, här har ni Tony – lägg hans namn på minnet för resan har bara börjat.

Puss!

//en med obotlig tro på good-looking-cykeltalanger

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

  1. Tony kommer att köra hårt träffade honom och Johan i Olshyttebacken för ett par veckor sedan, tänkte inte på det då, men min skarpa blick noterar att Tonys ben har något konstigt “skimmer” i motljuset, det är väl inte håriga ben jag ser eller? ;)

    /Fritz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.