Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Cykelkatten presents #WHENYOUAREACYCLIST

Tja.

Får ibland tankar som är liksom för små för bloggen men för great för att hamna i periferin.

Hade tänkt att jobba lite mer på den innan ni fick ta en del av den, men äsch. Slänger in en gif då och då när lusten faller på. En #tumblr behöver väl inte vara speciellt snygg till skillnad från denna utsökt skitnödiga blogg :D <333

->>> HÄR HÄR HÄR!!! <<<-

WYARC-tumblr får en egen länk strax under bannern däroppe. Bokmärk now!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.