Cykelkatten

Afterbike, afterglow

ett. Tortera själen på närliggande gym, i mitt fall F&S. Stå ut med folks som tränar i bomull och noppriga reklam-tröjor. Men vadå, allt för att stärka kroppen bla bla. Tur instruktörerna är grymma och folks hjälpsamma, även de i bomull och noppriga reklam-tröjor. De kanske känner samhörighet eftersom jag jämt sportar gamla noppriga Rapha-sockor på gym. Jo, så måste det vara.

två. Försöka undvika ströshopping ute på internets. Även om jag är bra sugen på Wiggle Hondas teamdress, finfint stall, djävulskt snygg dress, speciellt till mitt röda hår. Men jag kan liksom inte köpa tre teamdressar per säsong. Inte när jag knappt har råd med en vardagsrumsmatta. Och inte om jag ska ha råd med sjukgymnastbesök eller två ifall knäsmärtan inte ger sig om någon vecka.
tre. Dö på allt med ordet Cannondale i. jag tror mitt nästa racermärke är givet. Eller..? 
fyra. Kolla ett par dagars gamla Vueltan-avsnitt eftersom man aldrig hinner kolla dem livestreamade och planera (inte drömma om, nästa år är jag banne mig där!) den kommande sommarens bergspass, blir det Italien, Spanien eller Frankrike?

fem. Sälja sina gamla tråkmöbler på Tradera så att man får råd med en vardagsrumsmatta, samt en snygg cykelhållare så att baby-rosen inte behöver stå och dammas på golvet… vintertid.

…vintertid?

Det är kallt ute. Fantastiskt friskt. Underbar höst. Stekte egenplockade svampar häromdagen, bara en sådan sak!

Måste fixa knäet. Måste hinna njuta av höstnaturens mystik. Håll tummarna för mig. Tack.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

5 kommentarer

  1. Helt rätt Hasse, tänkte också på det =P V-rums matta på IKEA ungefär 4-500:- så åk och handla Kajta, stöd svensk ek.

    Med vänlig hälsning
    Fritz

    1. Haha! Ikea undviker jag helst, inte när de förvandlar paradis som mitt f d lantställe på Karelska Näset till fula kalhyggen… :(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.