Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej.
efter regn kommer solsken – fett klyschigt aight? Men helt rätt i detta fall ty min nya älskling är just, solgul!
eller, ok då, Touren-gul, klassiskt tung i stål, med tjolskydd, tre SRAM (lol, visste inte ens att SRAM gjorde pryls till stadshojar)-växlar, kurvig styrstam och alldeles förberedd för Brooks-sadel och styrlinda samt någon riktigt festlig korg – välkommen hem min nya tralla!
(och ja, jag är en hopplös retrosucker, så nej, det blir ingen modern hipsterhoj, och nej, enda gången jag använder byxor är i sportcykel- och träningssammanhang, aldrig till vardags så jo, tjolskydd är så välkommet!)
Tack XXL för det fantastiska lockpriset och tack far för att du delfinansierat inköpet. Jag hoppas verkligen, att jag och min nya gula baby, ja att vi kommer att bli gamla och sådär skönt väderbitna tillsammans.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.