Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Inspirerad av Elnas finfina färgmatchning mot solnedgången passar jag på och matchar lite här på bloggen också. Fast i mitt fall är det håret till min nya klubbdress…

Har länge varit sugen på klubbkläder men bommade förra beställningen pga. hål i plånkan (som vanligt dårå). Men är så trött på att behöva förklara för utomstående (som sist, folks i Ride of Hope-klungan) att jo, jag är visst med i Västerås CK, bara det att jag gillar att köra i Rapha och annat eget… Märkeslojalitet i all ära, men tävla och exemplifiera gör man bäst i klubbdressen. Att våra färger är väldigt snygga gör ju inte saken sämre, eller hur? Och självklart finns randen* med.

Vilka klubbar tycker ni har snyggast dressar? Häromdagen såg jag Falken CK:s dress och den är ju ursnygg! 

*randen – den vackra klassiska detaljen på cykeltröjor, fint exempel här och här

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.