Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Väl inkletad i grusblandad lervälling som du helt sonika snubblat i, blir det väldigt svårt att klicka in fossingarna igen vilket i sin tur påverkar din cykelmojo, försenar din återstart och hindrar alltså din framfart på landsvägen. För inte alltid finns det en hård pinne att tillgå att pickla med. Men din klungkamrat, den har alltid ett verktyg, samt ett gott skratt. 
Cykla i klunga – bekämpa leran!
//er graciösa huskatt

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.