Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej.
Precis som förra cykelfesten innehöll vårens cykelfest ett inslag av klämkäck cykelquiz (kolla bara rubrikerna liksom!). Då jag märkt att förra årets frågor kanske varit lite väl nördiga och cykelhistoriefokuserade försökte jag i år göra dem lite bredare. 
Förlåt för sunkig urklippskvalité, hade lite bråttom. 

Testa er själva en sväng så lägger jag upp svaren lite senare.
Och tack bästa Anna coh hjälp med quizzen! <3

[Hide]
spoiler_content

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.