Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Today’s lesson

Nä nu jävlar åker jag och tar hem det sista från den gamla lya. Städbesiktning imorrn, håll alla tummar ni har och äger! Jag är mör, jag är skön, jag är lite mera smärtfri efter dagens naprapatbesök. Snubben gör mig ont, men ack så välgörande det är. Ett till besök innan Mallis så är jag som ny. Nu ska jag ut och cykla ett par-tio km innan jag sätter igång donandet (ska ju borra och sätta upp bord och sånt samt ha lite vänner över också) – finns inte mer tid än så. Bjuder er under tiden på lite livets skola-läsning på Cykelkatten feat. Svenska Cykling Plus. HÄR är länken.

Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 kommentarer

  1. Haha ja det där är nog sant! Varje gång en tjej dyker upp i klungan blir hon överröst med komplimanger och erbjuden hjälp med det ena och det andra.
    Om jag hade varit singeltjej skulle jag ha skaffat cykel direkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.