Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Wii, glädjen att ha vunnit en söt bloggtävling. Se så tjusiga lysen som hittades i paketet som låg på mitt hallgolv igår! Tack Maria och jag hoppas att ni snart får se sol i Italien. Så länge får ni njuta av varandra och självaste faktum att ni är i Italien. Jag vill också dit. Jag ska också dit. Och använda mina lysen i tunnlar (tydligen lag på det, väldigt vettigt). Snart, snart. Mallis först. Inte så illa heller i och för sig, men inte lika många tunnlar?

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.