Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

I fought the gym and I won

Hej.
Jag är glad.
Dels så lyckades jag genomföra ett svettigt gympass (missade Testosteron-Gunnars spinning igår, blev tvungen att köra #botgöring dvs. det tråkigaste jag vet – gym). Det blev 5 km trampmaskin (heter det så?), 2 km rodd och 3 km på löpbandet (hög pulsprocent på alla aktiviteter). Och sen lite rygglyft. Mycket ryggfokus nu, som ni ser.
Och dels så kommer Grannen min – som dessutom gjort mig så glad, så glad genom att berätta att han ska med till Mallis om en månad – och hämtar mig strax. Vi ska ju genomgå del två av motionsdelarkursen i Västerås CK:s regi. Kul kul! Reportage kommer senare förstås!
Annars har jag jobbat som en idiot idag. Därav bloggfrånvarande.
Ha en bra kväll
Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.