Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Alltså jag älskar det. Man kommer till en ny kvällsrestaurang och så står det en glänsande röd Bianchi-racer parkerad precis vid ingången. Inget konstigt utomlands, kanske men här i Västerås… Underbart. Bianchin tillhör kyparen. Grymt god mat förresten, rekommenderar NOM starkt till alla som gillar kött och franska viner. God natt!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

10 kommentarer

    1. Haha jo! Undrar förresten varför man köper en röd Bianchi? Känns liksom som att hela poängen med de cyklarna är ju färgen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.