Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej.

Nu är jag hemma, jag lever (om än lite halvt) och håller förstås på med ett rejält inlägg om helgens StafettVasan-äventyr (med stort ÄH!). Men det tar lite tid och jag måste få i mig lite käk och så blev jag väldigt ledsen när jag hörde om detta. Kanske är det för att jag kommer att för evigt vara partisk, men jag fixar fan inte när cyklister dör. Mina tankar går idag till grabbens familj och vänner samt till hela Condor-teamet.

Det är idag söndagen den tredje mars, och gruset och isen ligger kvar på vägarna och ni som ska cykla ute i veckan, ta’t lugnt i kurvorna och i korsningarna.

Kram och hörs om ett kort tag!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.