Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej.
Har kommit på en ny himla het torsdagstradition här. På torsdagar blir det alltså extraroligt för flickor (och de cykelestetiskt besatta) att kika in i bloggen. Men misströsta inte, jag sviker inte mina manliga besökare. Ögongodis här och här. Ride on!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

12 kommentarer

    1. Fy va grymma de är! Nån gg ska jag också cx:a. Måste bli lite säkrare på cykelhantering först (iaf SÅN cykel). Själva kylan / dirten skrämmer inte precis, men däremot att ramla med tänderna före känns inte så lockande…

  1. Tro fan att man började cykla med såna videos. Även bilderna var fina även om jag föredrar kvinnor. ;)
    Man kan ju ha dom i utbildningssyfte på mekkurser.

  2. Hahaha, den fjärde bilden!!! Scrollade lite långsamt och fick syn på armarna, slutade scrolla och tittade förvirrat och tänkte “helvete vilka knepiga ben”. Scrollade vidare och insåg att det var armar. Roligt.

  3. Vilken härlig blogg du har! Första bilden får mig verkligen att bara vilja ge mig ut i skogen och gegga ner mig (är gammal MTB cyklist) :)

    1. Tack snälla, kul att du hittat hit :) Helt rätt idé! Nån gg vill jag också börja köra cx. Är ju sketakul och man blir snyggt smutsig :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.