Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Tjoho, hinner inte blogga så mycket nu för jag är bortlovad till Katrineholm för lite inflyttningsfest ikväll och snowracing imorgon. Med mig tar jag ett par-tre Duvel samt det glada humöret som beror på en riktigt skön skidrunda (90 % stakning, mina armar behövde det!) i rocklundaspåret idag.
Ha en kalasers lördag!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.