Cykelkatten

Afterbike, afterglow

(Värden delas med ca 1/3 av dem som också var med på sälenresan förresten)

Mina träningsvärden 2 dygn bak – 1 dygn fram:

Energiintag/dygn: Ca 500 kkal
Aktiv motion/dygn: 0 timmar (om hostande/nästorkande inte räknas)
Sömn/dygn: 20 timmar
Feberdrömmar/dygn: 15 timmar
Viktnedgång (sen skiten startade): Ca 3 kg

Trodde på riktigt att det var onsdag när jag vaknade för en halvtimme sedan. Det visade sig dock vara fredag vilket innebär att jag förmodligen inte hinner bli så pass frisk att jag klarar någon vidare motion före nästa vecka.

Jag drömmer om hav, jag drömmer och cykling, jag drömmer om franska getostar och jag drömmer om kärlek och jag drömmer om drömmen om att bli fluffad i nacken av en som tycker om en på riktigt, under en jävlig stigning uppför nån förbannad mont.

Allt är möjligt i feberdrömmarnas värld.

Nu – ännu mer förbannat te med honung.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.