Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Djäkneberget

hej.

Bara litet bildurval av allt det vintriga jag vilade ögonen på under dagens lunchpromenad på Djäkneberget.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

7 kommentarer

  1. När jag bodde i V-ås kommer jag ihåg att det var ett schysst område i just V-ås .. Postgirot gick ju även där i slutet på 80-talet =)

    //Fritz

    1. Mm, riktigt fint med dansbana, glasskiosk och så. Vår cykelklubbs mötesplats är också där, vilken tur att jobbet ligger 50 meter därifrån ;)

  2. Finns ju lite backar att klättra i runt där, men det är oftast massa flanörer så det kan vara lite vanskligt… Tidiga mornar på väg till jobbet brukar jag beta av ngt varv där för att få jobba lite… =)

    1. Exakt, alltid är det såna som jag som glider runt i backarna ;) Men håller med, sjyssta backar! Nästan så att man blir sugen på att köra lite MTB nedför trappen ;)

  3. Kom hit till våren får du låna min Commencal Meta 5.5 så sprätter vi runt i Hellas! Jag tar min singlespeed Surly 1×1 som får låren att skrika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.