Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej.

Nu har jag varit sjuk i dagarna två och knarkat Echinacea som en idiot. Älskar Echinacea. Tror stenhårt på dess verkan. Äter också ren vitlök. Skala, blunda, in i munnen, tugga sönder, tåras lite, och så ett par klyftor till. 
Det har med andra ord inte blivit nån rejäl träning de här två dagarna (hade feber igår) utöver cyklingen till och från jobbet.
Men idag fick jag en sån där oerhörd rörelse-urge och tog mig ut på en snöig powerwalk som varade i sju kilometrarna.
Jag mår alltid så bra av att vistas ute när det snöar! 
och snart kommer en kompis med bil och vi ska till Team Sportia där vi VCK-klubbmedlemmar har rabatt och så ska jag kitta upp mig på ett par nya skidstavar och kanske lite andra pryls (kan behövas nu när jag ska börja köra längdskrillex).
Längtar till helgen. Då blir det heldagsskidåkning och heldagsskridskoåkning. Pepp!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.