Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Jahapp.

Då vart det bokat och klart!

De nittonde april traskar jag ner till Västerås Flygplats iklädd flera lager cykelkläder och med min Specialized 198 gram (för tung jag vet ska köpa ny i vår) hjälm på fluffhuvudet och min gamla goda Salomon-ryggsäck på ryggen (av alla ställen!). Sätter mig på en sån där Ryanair-flygbuss och sen är det

zoom zoom bye bye!

för sen är jag i Palma
och sen i Arenal
på nåt random sjysst cykelhotell
där jag får möta upp mina klubbkamrater från Västerås CK

(samt en okänd herre som är modig nog att dela rum med mig, hoppas han inte bits / snarkar för högt!)

och sen så hyr jag mig nån riktigt läcker bike!

och så cyklar jag tills jag stupar om kvällarna
full på endorfiner
tom på drömmar
och tankar i den överhettade dumhjärnan

helt ok upplägg.

Och så måste jag förstås tacka alla underbara som kommit med förslag och idéer och inbjudan och allt. Helst av allt hade jag velat resa med alla er – men ekonomin och jobbschemat har fått säga sitt. Men jag tror som alltid på makten av fler tillfällen :) Och säg hej om ni ser mig på Mallis, om vi råkar befinna oss där samtidigt! <3

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

12 kommentarer

  1. Åh, nu blir jag inte alls avundsjuk! :-) Särskilt inte om man tittar ut på ösregnet i granskogsmörkret utanför fönstret.

    Du kommer att ha så kul!

  2. Nu missade du ett gyllene tillfälle att få cykla och umgås med Sveriges största, snyggaste och trevligaste cykelklubb. I synnerhet vissa av dess cyklister. ;~)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.