Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Monstertruck i magen

Det finns en dag i månaden. En dag som inte får inträffa under samma dag som ett viktigt lopp. En dag då det känns som att det åker en monstertruck inne i min mage, då benen tycks väga sisådär två ton mer än vanligt, då diverse andra kroppsdelar värker åt höger och vänster och då jag känner mig tjock, yr, trött och varm.

Idag är en sån dag.

Och jag som skulle springa backintervaller före lunch idag. Tur jag hann träna hårt och länge igår kväll innan helvetet brakade loss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.