Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Körde intervallspinning med pulsband på Actic City här i stan igår kväll. Konstant smärta i en timme.

Och så blir man aldrig “helt bra” heller. För ju bättre kondis och styrka man får, desto tyngre motstånd krävs det för att den där konstanta smärtan ska bli så outhärdlig så att man tror att nu, nu ger jag upp!..
men så ger man inte upp.
Och som vanligt – efteråt ser man tillbaka på passet med ett leende och tänker äsch, jag hade nog kunnat pressa ut mer jag! Hade jag?!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.