Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

The cat is dead oh no god save the cat!

Hej kära.

Vill bara säga att nej, jag tänker inte sluta blogga och nej, jag har inte glömt er.
Jag har bara varit sjuk och väldigt, väldigt svag och inte riktigt haft ork att sätta på datorn.

Peppar med att boka in oss på klubbens Mallisresa på våren :) Tänk vad härligt det ska bli med sol, cykel och glada medklubbare!

Men nu ska jag göra mig lite te.

Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.