Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej. Här kommer fyra saker jag tycker är fina, just idag.
Min favvobloggaren BigMollos frieri till sin Linda efter hans omtumlande Miglia Italia-trip.

Nightmusic med Grimes. Magiskt!


Naturens förvandling just nu. Jag känner den med hela min kropp och det vibrerar, det lever, det är så självklart nu.

Det faktum att favvomodset Bradley tänker att sponsra ett seriöst kvinnligt cykellag. Det är år 2012 och småsjukt att de kvinnliga cyklisterna inte tjänar lika bra som de manliga. Men det Wiggins gör, det är fint.

Vad tycker ni är fint idag?

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.