Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Material girl

Finns inget roligare än att träna i nya efterlängtade kläder. Under kvällens klubbpass kommer nya bibs, ny långärmad och ny vindis (egentligen rätt så vindstilla ute, men kan ju ändå ha den på en kort stund för sakens skull) testas skarpt. Lunchens naanbröd ska ut ur lill-kroppen! ;)

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.