Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Oj. Har varit i smärre affekt, deppat över foten samt kört bil som en galning (i tjänsten). Därav – dåligt bloggande. Men jag lever, om än ett knappt cykelliv. Helvete säger jag bara, helvete. Har i alla fall tagit hem racern (den brukar stå på jobbet för det ligger nära VCK:s mötespunkt för träningstillfällen). Tvättat henne och så. Ska linda om styret imorgon är tanken.

Så får jag en kommentar från min mystiska granne Mattias som verkar en sjujävel på att tvätta!

Nu är det dax igen! Tvätt och rengöring/smörjning av växlar. Jag hatar knastrande kedja!

Mattias! Jag har en lösning till dig! Och inte bara vilken lösning som helst. Den är tysk, tillverkad i Südafrika och heter

SQUIRT

En flaska äkta Squirt.

Och då slipper man kedjefettssvärta på knogarna på köpet :)

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.