Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Utanför trappan som leder upp till huset där päronen bor står det en hardtail-bike. Den har stått där så länge vi har bott där, säg över åtta år i alla fall. Cykeln står fastkedjad vid en lyktstolpe. Från början brydde vi oss inte om den utan trodde att ägaren förr eller senare skulle hämta sin cykel. Men ägaren kom aldrig. Och cykeln står där, fastkedjad, än idag. Lite sorgligt egentligen. Den var nästan helt ny när vi såg den första gången. Glänsande fin. Nu ser den ut som på bilderna nedan.

Något måste ha hänt. Man gör annars inte så mot en cykel.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.