Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Åh, vilken cool idé!

Fredrikshof-Vilma på den snygga cykelbloggen Snabbare, starkare, snyggare har postat ett roligt inlägg där hon lagt upp bilder som illustrerar hennes pendlingssträcka (till jobbet, antar jag?).

Inspirationen till idén fick hon från Öijers blogg.

Nu sitter jag redan vid mitt skrivbord på jobbet och har därför svårt att posta några bilder, men nästa gång jag cyklar till jobbet så ska det banne mig tas snygga foton! Risken är dock stor att jag väljer en extrasnygg sträcka just för sakens skull… Men det är i sig inget fel heller.

Underbar bukt i Porto Cristo, Mallorca jag var tvungen att fota, uppe på mitt liv brantaste stadsbacke någonsin.
En söt gata i Alcudia, Mallorca.

Nåt säger mig dock att mina pendlingsvyer i kära industristaden Västerås inte riktigt motsvarar mallorcabornas pendlingsvyer… Jag undrar om det någonsin går att tröttna på berg och havsbrus?

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.