Tröskelfredag unboxingfredag chillfredag

Fredag riders!

Jag har plågat mig igenom en tröskelintervallsession (tröskel = tråkträning, speciellt inomhus men fett nödvändigt och ständigt något jag behöver förbättra)

Min sötsura son hade ännu en gång fått stå ut med ett svetto till mor och hämnades genom att dra mig i håret – rätt åt ma

Resten av dagen ska vi göra lite blandade saker som till exempel laga god mat till ikväll då vi får hit en mycket speciell person <333, ge cyklistryggen vad den tål med ett gäng övningar, hänga på BVC och självklart – unboxxxa och sätta ihop vår nya aeromultisportvagn.

Men först – en banan och en kopp kaffe tack. Glad fredag på er!

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.