Katja om kärlek

Ljuset är trasigt

Mitt ljus är trasigt. Det har slagits sönder, slukats bit för bit. Vi håller hårt i vår bebis, hans underbara ljus får inte skymmas. Det blir bra min ängel, mamma är här med dig. Men jag orkar inte blogga på ett tag. Förlåt.

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.