Katja om kärlek

Amicus certus in re incerta cernitur.

När man är fruktansvärt trött och nedstämd och sitter på tåget på väg hem och så får man ett sånt meddelande. Precis som när Grannen tröstköpte mig en tralla när min vackra gula DBS hade stulits ifrån mig! En begagnad, finfin glidar-Maraton som förhoppningsvis inte skickar mig över styret på samma grymma sätt som min omtyckta men något bråkiga gamm-Crescent. Nu ska jag fixa till den lite och sen kommer jag att vara snyggast i stan. Så sjukt tacksam för alla fantastiska människor i min närhet. Vi hjälps åt.

 

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.