Cykel

Dagens ajajaj

Klumpig sate. Kramade asfalten imorse utanför DHL:s paketutlämningsställe, bara för att jag hade bråttom, hade noll koll på mina fötter, skulle “bromsa in” coolt framför tio enorma lastbilar (parkerade, med chaffisar i) etc. (Den tvättade och desinficerade) utgången presenteras på bilden nedan.

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.