En slakmoteförkyld lördagshälsning.

Hej jag är sådär slakmoteförkyld läs varken heldäckad eller helkry, mycket deppig över att inte kunna komma ut vare sig på cykel eller på skidor i helgen, ganska deppig över att jag inte ens orkar gå en superlång vinterpromenix med mina grabbar och lite deppig över att leveransen min multisportvagn är försenad så jag får den inte förrän början på mars. Det sistnämnda är i och för sig bra eftersom jag då förhoppningsvis hunnit bli frisk och kan börja sporta med den istället för att bara unboxxxa den och sedan glo på den. Nåväl, ute är världen teatraliskt fin med all snön, min Ivar är supersöt i sin randiga yllebody och Jonas prasslar med sin godispåse. Dags att borsta tänderna och göra något härligt utav denna dagen också. Mindre roligt för benen behöver inte betyda mindre roligt för hjärtat eller hur?

Puss och ha en underbar lördag vare sig ni är frisk, sjuk eller fågel.

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge