Sugen på både allvar och buskis? CYKLISTPODDEN är här med sitt tredje avsnitt!

Kväll i pejnkejvs folks! (ffs blir så hemskt när man försvenskar engelska ord, låter ba loco krejzi störtlöjligt)

Eh… i alla fall. Här är det – det tredje och ack så efterlängtade avsnittet av CYKLISTPODDEN. Jag vet att ni redan lyssnat på det ett antal gånger eftersom det har gått ut lite länkar här och var men här är i så fall en till länk. Och en liten påminnelse om att –

bli extra jävliga och frågvisa efter att ni har hört detta avsnittet. Vi utger oss inte för att vara några stora inspiratörer. Vår podd är högst icke-kommersiell. Men om ni gillar vad ni hör på så tänk inte längre på oss. Tänk på makten ni – som enskilda cyklister/människor och som en konsumentgrupp – har att förändra världen. Utnyttja den makten. Ställ kraven.

Och glöm inte att tvätta bibsen en extra gång.

Puss och trevlig lyssning – här eller där poddarna bor:

Tredje avsnittet av CYKLISTPODDEN är ett obekvämt avsnitt. Anna och Katja grillar sig själva och varandra när det kommer till det okritiska resursanvändandet enbart för sina egna cykelintressens skull men blickar ändå framåt och ser det positiva med att vara obekväma. Så länge det inte kommer till cykelbibs. För där finns det en historia att berätta som tar det där med bekvämligheten till en helt annan nivå…

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge