Lust for life, sista semesterkvällen

Hej kära försummade bloggis.

Nu är den här – sista semesterkvällen. Jag har förvällt nyplockade kantareller, slängt ihop en ost- och grönsakspaj, borstat ut den förhoppningsvis sista skogsmyran ur håret och bestämt mig för vilken klänning (klänning! äntligen klänning!) jag ska ha på mig imorgon.

För imorgon kör jag igång ordentligt.

Med mitt dagsarbete och med bloggen – som ska få sig lite designkärlek till hösten, inget bombastiskt men mest för att fira det nya skedet i bloggarens liv och för att hösten är den bästa tiden och ska firas på alla sätt och vis

med att hitta någonstans större och mer praktiskt att bo för vår lilla familj, med att börja basekipera vår efterlängtade lillvarelse och med lite annat praktiskt som känns hopplöst trist på våren men roligt och orkigt nu så här års.

Med mig tar jag minnet av en underbar, kärleksfull och rolig semester full av cykling, vandring, skog, vänskap, resande, fjällvyer, nattliga djur… så annorlunda alla andra semestrar jag någonsin haft.

och ni får ett matnyttigt inlägg imorgon. Puss!

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge