Dåligt väder och okända stigar – min bästa helg i senaste Bicycling

Hej. För ett tag sedan ringde Bicyclings Daniel upp mig och frågade om jag kunde berätta om min bästa helg. “Min bästa helg” är en serie intervjuer där cykelprofiler som Emma Johansson, Roberto Vacchi, Marika Wagner mer flera berättar om vad de vill göra under sin drömcykelhelg.

Rivieran croissant tremila alpina stigningar? frågade jag.

Nä, här hemma i Sverige, förklarade Daniel.

Okay då, då vet jag precis, sa jag. Låt det råda busväder, låt växelörona flyga! sa jag.

Oookay, sa Daniel med något tveksamt i rösten men lät mig ändå hållas.

Jag tror helt ärligt inte det är storyn man förväntar sig av en mogen kvinnlig cykelbloggare som tävlingssatsar och ska dessutom snart bli förälder. Men ni som känner mig vet att jag är lika delar seriös tävlingscyklist som frihetsälskande äventyrare med ett rastlöst hjärta. Fast nu berättar jag inte mer – resultatet av intervjun finns i det senaste tidningsnumret på alla ställen som säljer cykeltidningar, samt på nätet för er med nätprenumeration förstås. Puss och trevlig läsning!

2 Comments

  • Katja said:

   Tack :)

   6 juli, 2017
   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge