Mellan rundorna

Stavgång, myrlektyr och andra lördagsbestyr

Hej. Idag har jag:

√ lyckats utelåsa mig själv från både källaren och lägenheten… fråga inte hur men säger då, tur jag har världens snällaste granne <3

√ röjt hemma (det röjs mycket nu i och med min och Jonas hopflytt)

√ gått en i mitt tycke lite väl svettig men vad göra åt före-åskan-hettan som råder nu, stavgångspromenix på den syremättade Björnön. Med Tonys hardcorestavar som har vandrat Pyrenéerna och sådant, det ni! Min ländrygg krånglar men fem backiga gruskilometer fixar den fortfarande. Bäst att passa på medan man kan, ser inte fram emot tiden utan min favvovardagssyssla nummer ett :'(

√ kört iväg sisådär hundra titlar till Myrorna Västerås. Är för det mesta pocketlektyr av den lättsammare sorten (jag har mina perioder) och jag hoppas att böckerna kommer att glädja många semesterfirare i år.

√ tagit mig till jobbet…

…och här är jag nu och ska i lugn och ro knega ett gäng timmar innan det är dags för senlunch med en kompis och resten av dagen. Imorgon blir det mtb på ett nytt spännande ställe och jag lovar att det blir bilder den här gången.

Puss och ha en underbar lördag!

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.