Två Ridleys, två allvädersqueens

Alltså är det aprilväder eller aprilväder ute? Kolla på bilderna – nog skulle det kunna föreställa höst om man bortsåg från det lilla gröna här och var?

Men självklart var det vår!

Och självklart var jag cykelsugen, åh så cykelsugen. Tur att Anna var det också. Gårdagens runda blev belöningen för en tuff period – och en perfekt kickoff för ledigheten. Svinkallt var det, och blåsigt. Men vad gjorde det när vi gjorde det vi älskar i ett alldeles lagomt tempo, och på de oavsett årstid fina vägarna – välbekanta som för mig nya – till tonerna av snack och däckmönster mot gruset och asfalten?

Efter ett par timmars stabilt cyklande med rimligt mycket gravvis- och motvindsflås och en perfekt kisspaus på Frösåker golfklubbens flotta toaletter (merci) så drog vi hemåt och degade med kaffe och snacks. Snart kom bäbisfar hem med massa gott käk och vi lagade en finfin middag och så mer snack och dega på det.

Vilken underbar helgstart, nu drar vi mot gästrikekogarna. Puss! Strava här och jo, det är självklart fortfarande kul med QOM, speciellt oväntade sådana.

One Comment

 1. Camilla said:

  Ohh, jag har ställt in tre cykeldagar hittills denna vecka 😒 Dock är det förkylning och feber som spökat och inte vädret. Hade jag kunnat idag så hade jag kört trots regn och snö. What dosen’ t kill you makes you stronger….brukar vara min melodi!
  Hoppas nu på att jag kommer kunna köra på annandagen.
  Ha en härlig påsk och cykla på👍

  14 april, 2017
  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge