Power to the readers

đŸ’„ Och de fem vinnarna Ă€r…

Hej kÀra lÀsarfolks!

Tack alla ni som har deltagit i tÀvlingen. Skulle vilja att varenda en av er vann förstÄs! Men nu vart det bara fem som fick vinna och för att undvika ens minsta lilla jÀvet sÄ bad jag coach Tony att i blindo slumpa fram fem namn bland de som lÀmnat bÄde förnamn och efternamn i kommentaren eller i e-postadressen.

Och vinnarna Àr:

đŸ’„Â Alexandra Berglund

đŸ’„Â Agneta Hansson

đŸ’„Â Bo Medin

đŸ’„Â Anna Johansson

đŸ’„Â Robert Ottosson

Grattis, ni ska fÄ ett varsitt vinnarmail ocksÄ och sedan Àr det bara att meddela namnet vid mÀssans infodisk sÄ Àr ni inne! Ha sÄ kul pÄ mÀssan och berÀtta gÀrna sedan vad ni tyckte om tillstÀllningen.

Puss.

English: Time to crown the winners of the Bike Expo blog contest.

TÀvlings- och Àventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. HjÀrnan och hjÀrtat bakom CYKELKATTEN.CC - den vÀrsta bÀsta bloggen om cykel, liv och kÀrlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt pÄ landsvÀg och i skog, cykelkultur, sina vÀnner och fantastisk musik. Och att fÄ fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, lÀser och delar min passion.

2 Comments

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.