Cykel,  Power to the readers

Bloggtävling – vinn fem biljetter till Svenska Cykelmässan i helgen!


Hej kära läsare! Som ni förmodligen vet så är det i helgen 3-5 mars som den Svenska Cykelmässan förgyller Göteborg. I år är det hela 118 varumärken som ställer ut på mässan och bland de finns det både internationella cykel- och pryltillverkare, lokala kommersiella- som ideella aktörer och en och en annan spännande nykomling. Besökarna får möta både stjärncyklister och coola cykelprofiler att inspireras av. Nytt för i år är även Sveriges Cykelriksdag som beskrivs som “den nya cykelpolitiska samlingspunkten i Sverige. Den 3 mars samlas toppolitiker, ledande experter och engagerade cyklister på Svenska cykelmässan i Göteborg för att debattera de hetaste cykelfrågorna”. Spännande eller hur? En mässa för alla slags cyklister helt enkelt.

Tyvärr får jag inte riktigt ihop logistiken så har fått tacka nej till deltagande i mässan – men har ändå glädjen att i samarbete med Svenska Cykelmässan tävla ut fem stycken dagsbiljetter till mässan till er kärt läsarfolk.

Allt man behöver göra för att vinna en av fem biljetterna är att i kommentarsfältet svara på följande fråga:

Hur många politiker respektive experter deltar i Sveriges Cykelriksdag under årets Svenska Cykelmässan i Göteborg? 

Ett tips är ju förstås att kika på hemsidan för att finna svaret. Glöm inte att uppge ditt fullständiga namn dvs. förnamn och efternamn och riktiga e-postadress (syns inte öppet). Vinnarna hämtar upp sina respektive biljetter när de uppger sitt namn i mässans infodisk.

Tävlingen pågår till och med onsdag den 1 mars och vinnarna meddelas någon gång under torsdagen. Lycka till! Puss.

OBS OBS OBS TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD OCH VINNARNA MEDDELAS IDAG TORSDAG 2 MARS. 

English: An opportunity to win one of five entrance tickets to the Swedish Bike Expo in Gothenburg the upcoming weekend.

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

35 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.