Katja @sweden – ett gäng greatest hits

Hej och äntligen – nu är min vecka som @sweden slut! Det har varit skitkul men också rätt ansträngande för mig som annars kastar mobilen som en annan behå när jag är hemma och inte tar snapshots (fan ska jag börja blogga på svengelska nu också?). Nä men jag har lärt mig några engelska termer – bättrat på min engelska i allmänhet – samt kommit i kontakt med en massa helt grymma individer runtom i världen. Det sista har egentligen varit den bästa behållningen med att vara @sweden. Tänk att så många människor är eller har blivit intresserade av cykel och fick sig ett gäng aha är det så här ni har det?-upplevelser. Tänk alla som kontaktat mig, någon som tänker starta Jordaniens första (!) cykelklubb och någon som bara måste få bo i Sverige för att få cykla här. Här kommer ett gäng best of:s från veckan. Alltså kanske inte nödvändigtvis de mest gillade/retweetade men sådana som genererade många svar och störst engagemang. Voilà:

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Det var ett gäng det. Vill ni läsa alla mina tweets och svar på andras tweets så är det bara att rota i mitt @sweden-arkiv. Tack Si för att ni hjälpte mig att klä världen i lite mer cykel, punk och kärlek.

Puss!

3 Comments

 1. Martin said:

  Bra sammanfattning av en bra vecka, hoppas fler tycker du gjorde det bra!

  21 november, 2016
  Reply
  • Katja said:

   Tack! Äsch jag hade inga höga förväntningar på mig själv ;) Men fick kanske bara 3-5 mindre positiva kommentarer? Om ens det? Så då får man väl räknas som rätt snäll hehe.

   21 november, 2016
   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.