#lidamedstil

Risp rasp.

2015-07-24 12.18.18-2

Saknar sitta i cykelparkssolen nyåkt och fin
kisa med mina små smala ögon
sippra på svart kaffe med bulle till

inte veta hur jäkla kallt det kommer att bli dagen efter

Ont i halsen. Tröghet i hjärnan. Seghet i benen. Grötighet i rösten. Symtomen är lika klockrena som jävliga så jag biter ihop och avstår Mälarcupens elimineringslopp i Ramnäs ikväll. Med andra ord lite dumt att ta det någorlunda lugnt som jag gjorde på gårdagens träning. Eller egentligen inte. Har jag tur så slackar jag ut sjukan ikväll. Finns ändå att göra. Som att ta en lugn promenad och hämta ett för mig än så länge hemligt paket, fundera, äta långkoket jag gjorde i söndags, mysa och försöka hålla fingrarna i styr hur svårt det än ter sig. Kom gärna med nåt uppiggande skoj, känner jag behöver det! Puss från sjuklingen.

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

5 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.