Cykelcross

Hej onsdagscrossen.

2015-05-05 19.43.26

Min vardagliga myscrosslook.

Det är regn och blåst och slabbigt ute men inuti mig sjungs det cross cross! Fördelen med att äga en cross är att man alltid kan använda “dåligt väder” som ursäkt för att sticka och vädra vaderna på grus- och lerunderlag istället för att skölja på nån osexig landsväg med onsdagstrista fiskmåsar som enda fanskara. På cross är det ju enbart mysigt om det är lite skitigt. Så – ikväll ska jag och Valle crossa in en riktigt cyklig långhelg (eller nåja, jag åker väl på att jobba ett par dagar ändå men vi kan ju låssas iaf). Ha en grym kväll och ni som bor i Västerås – hoppas vi ses på Västeråscykeln och/eller på afterbike på café Bianchi imorgon! Tänker få mig ett rejält klassiskt fartpass. Puss.

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.